Tarieven

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met jouw vraagstuk en mag ik jou hierbij ondersteunen? Neem dan contact met mij op. We kunnen dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plannen.

Tarieven

Kennismakingsgesprek € 00,00
Angst/Trauma coaching€ 65,00
Hoofdopruimen€ 65,00
Waardenhierarchie€ 65,00
Dyslexie/Dyscalculie/Leerproblemen€ 65,00
Matrixcoaching algemeen€ 65,00

Combinatie afspraak

Matrixcoaching, haarbehandeling.
Zit het in je hoofd even niet hoe jij het graag zou willen? Vind je het lekker om ook even aandacht voor zowel je innerlijk en uiterlijk te hebben, dan is deze combinatie wat voor jou! Na een Matrix sessie word je heerlijk in de watten gelegd waardoor je even lekker kunt bijkomen van de sessie. Gekapt en opgeknapt de deur uit.

Prijs op aanvraag (i.v.m. verschillende haar behandelingen)
Het is ook mogelijk om een sessie op maat samen te stellen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Klanten over mij

"Een poosje geleden heb ik de matrixoefening hoofdopruimen mogen ervaren tijdens een heerlijk ontspannen ochtend bij Lisette in haar salon. Nu ben ik van mijzelf erg druk in mijn hoofd, waardoor ik het soms lastig vind om mij te ontspannen en overzicht te creëren in mijn hoofd. Dankzij de oefening van Lisette ervaarde ik echter al snel ruimte en rust. De oefening was krachtig, goed te volgen en prettig. Zeker een aanrader voor wie meer lucht wil ervaren in zijn of haar hoofd. Lisette: heel erg bedankt! "
- Anouk -
"Tijdens een inspirerende workshop bij Lisette heb ik kennis mogen maken met de Matrixmethode. Lisette geeft tijdens de workshop concrete handvaten en goede uitleg waardoor het direct uitvoerbaar is. Een hele fijne tool om je hoofd écht leeg te krijgen en je kunt er via deze aanpak ook thuis makkelijk mee aan de slag. Dankjewel Lisette voor deze inspirerende ochtend! "
- Anneloes -
"Ik heb bij Lisette deelgenomen aan een workshop, waar ook een oefening volgens de matrixmethode in zat. Een oefening om je hoofd leeg te maken... Nou, dat klopte helemaal!! Het is een voor iedereen toegankelijke, praktische en totaal niet zweverige methode om je hoofd leeg te maken van allerlei dingen, die je hebt in je hoofd hebt opgeslagen. En welke je misschien wel graag in wilt vullen met andere, vaak positievere dingen. Zo werkte het bij mij in ieder geval wel en nog! Je kan het op elk moment weer 'inschakelen'. Probeer het eens en laat je verrassen!"
- Anita -