Praktijk Bloei

Praktijk Bloei

In mijn praktijk ondersteun ik jou bij het doorbreken van patronen die niet meer voor jou werken. Als coach maar vooral als mijzelf, omdat ik van mening ben dat het persoonlijke contact altijd op nummer een moet staan. Een coaching traject aangaan is niet zomaar iets. Het vraagt om kennis, geduld, maar vooral ook om vertrouwen.

Daarom wil ik mij graag even aan je voorstellen: Ik ben Lisette. Matrixcoach, psycholoog in opleiding, Polyvagaal theorie, haarstylist en visagist. Een combinatie die je doorgaans niet vaak treft, maar die juist erg goed werkt. Naast het creƫren van ruimte in je hoofd, zorg ik ook voor een stralend uiterlijk. Je fijn voelen, zowel qua uiterlijk als mentaal, is zo waardevol. Ik wil je hier graag bij ondersteunen.

Naast dat ik geschoold ben in verschillende coaching technieken en in het behandelen van angst-/ en paniekklachten, ben ik zeker ook ervaringsdeskundige. Ik weet als geen ander hoe het is om tegen bepaalde problemen aan te lopen en wil deze kennis graag inzetten om jou op weg te helpen.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met jouw hulpvraag? Om jezelf in bloei te zetten? Voor jezelf te kiezen? Neem dan contact op om vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek te plannen. Wie weet tot snel.

 

 

Lisette