Angst en trauma coaching

De matrixmethode, een helpende oplossing bij trauma en angst

Loop je al een tijdje met bepaalde angsten? Of heb je een traumatische ervaring meegemaakt die keer op keer getriggerd wordt? Heb je een fragment in je hoofd dat zich maar blijft afspelen? Ook dan kan de Matrixmethode een helpende oplossing bieden.

Klanten over mij

"Een poosje geleden heb ik de matrixoefening hoofdopruimen mogen ervaren tijdens een heerlijk ontspannen ochtend bij Lisette in haar salon. Nu ben ik van mijzelf erg druk in mijn hoofd, waardoor ik het soms lastig vind om mij te ontspannen en overzicht te creëren in mijn hoofd. Dankzij de oefening van Lisette ervaarde ik echter al snel ruimte en rust. De oefening was krachtig, goed te volgen en prettig. Zeker een aanrader voor wie meer lucht wil ervaren in zijn of haar hoofd. Lisette: heel erg bedankt! "
- Anouk -
"Tijdens een inspirerende workshop bij Lisette heb ik kennis mogen maken met de Matrixmethode. Lisette geeft tijdens de workshop concrete handvaten en goede uitleg waardoor het direct uitvoerbaar is. Een hele fijne tool om je hoofd écht leeg te krijgen en je kunt er via deze aanpak ook thuis makkelijk mee aan de slag. Dankjewel Lisette voor deze inspirerende ochtend! "
- Anneloes -
"Ik heb bij Lisette deelgenomen aan een workshop, waar ook een oefening volgens de matrixmethode in zat. Een oefening om je hoofd leeg te maken... Nou, dat klopte helemaal!! Het is een voor iedereen toegankelijke, praktische en totaal niet zweverige methode om je hoofd leeg te maken van allerlei dingen, die je hebt in je hoofd hebt opgeslagen. En welke je misschien wel graag in wilt vullen met andere, vaak positievere dingen. Zo werkte het bij mij in ieder geval wel en nog! Je kan het op elk moment weer 'inschakelen'. Probeer het eens en laat je verrassen!"
- Anita -