Je innerlijke kind helen

Je innerlijke kind helen

Wat heb ik als kind niet gekregen, waar ik wel behoefte aan had? En hoe heeft dat nu nog effect op mij?

Een vraag die ik graag aan je wil stellen. Durf jij dit voor jezelf te beantwoorden?

Iedereen heeft een innerlijk kind in zich. Dit is het deel in jezelf waarin gevoelens, herinneringen en ervaringen uit je jeugd zijn opgeslagen. Mocht dit kind vroeger niet gezien zijn, of zich gehoord hebben gevoeld door de ouders/verzorgers, dan kan er trauma zijn ontstaan. Het kind in je is dan boos, verdrietig of angstig en dat heeft zijn weerslag op hoe jij je vandaag de dag voelt en gedraagt.

Wil jij jouw angst-, paniekklachten of depressieve gevoelens verminderen? Dan is het heel erg belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. Ik kan jou hierbij ondersteunen. Samen laten wij jouw innerlijk kind weer bloeien, zodat jij in jouw kracht komt en weer levensvreugde ervaart.