De Matrixmethode

Wat is het en wat kan het voor jou betekenen?

Eerst zal ik je kort uitleggen hoe het doorgaans werkt in je hoofd:

Alles wat we doen is gebaseerd op een strategie die we zelf hebben gecreëerd. De manier waarop we iets beleven en de manier waarop we iets doen, maar ook de manier waarop we met bepaalde zaken omgaan.

Wanneer die eigen strategie handig werkt, is er geen probleem. Wanneer dit onhandig werkt, vervang en verbeter je deze met behulp van de Matrixmethode, maar altijd op je eigen manier. Je kiest je eigen passende strategie.

De Matrixmethode is een effectieve methode die goed kan worden toegepast in veel situaties, zoals:

  • Enkelvoudige angsten
  • Trauma’s
  • Stress/een vol hoofd
  • Onbegrepen (pijn)klachten/SOLK/tinnitus
  • Moeite met informatie onthouden
  • Onverwerkte emoties

Last van een vol hoofd?

Heb jij last van een vol hoofd? Waarin alles door elkaar loopt en je niks meer terug kunt vinden? Dan raad ik een Matrix sessie hoofdopruimen sterk aan. Hierbij wordt het hoofd opgeruimd zodat het weer ordelijk en overzichtelijk is en jij weer meer ruimte en rust ervaart. Je bent in staat om na een sessie informatie beter terug te vinden en (nieuwe) informatie beter te koppelen.

De matrixmethode, een helpende oplossing bij trauma en angst

Loop je al een tijdje met bepaalde angsten? Of heb je een traumatische ervaring meegemaakt die keer op keer getriggerd wordt? Heb je een fragment in je hoofd dat zich maar blijft afspelen? Ook dan kan de Matrixmethode een helpende oplossing bieden.

Hulp voor kinderen en volwassenen

Heb jij of je kind moeite met dingen leren, onthouden of heb je dyslexie of dyscalculie? Ook hierbij kan de Matrixmethode helpen! Met behulp van verschillende onderdelen waaronder het Honderdveld, tafels, alfabet, dagen van de week en maanden van het jaar, zoeken we een oplossing voor het probleem waar jij tegenaan loopt. Dit kan zijn voor kinderen maar ook voor volwassenen!