Voor jou

IMG_2024Bloei is het resultaat van levenslang leren. Vijfentwintig jaar lang ben ik gevormd  in het onderwijs. Allerlei thema's zijn daar de revue gepasseerd: Loopbaankeuzes, teleurstelling, springen in het diepe, samenwerking, conflicten, geboorten, ziekte en dood, geluk, leiderschap, passiviteit, durf en daadkracht...
Kortom de samenleving in het klein!  

Je kunt bij mij terecht met alle begeleidingsvragen rondom thema's die spelen in ieders mensenleven en waarbij begeleiding en supporting je verder brengt.

Ik ben een netwerker en verbinder, social media minded en aangesloten bij een zeer groot netwerk van contacten waar je, wanneer dat zinvol is, gebruik van kunt maken.

LifeDesign

Geloof jij ook, net als ik, sterk in het creeren van je eigen geluk. Als je kijkt naar mensen die gelukkig zijn en veel succes hebben in hun leven, zie je dat het mensen zijn die vaak heel creatief zijn. Ze scheppen hun eigen diensten of producten, creeren een succesvolle onderneming of zorgen dat een organisatie beter functioneert. Ook op privegebied geldt dit principe. Mensen met een succesvolle relatie werken daar constructief aan en verzinnen steeds weer nieuwe activiteiten om samen van te genieten. Kortom, dit soort creatieve mensen maken hun eigen LifeDesign.

Als JIJ je eigen leven wilt creeren, dan is het niet genoeg om rustig af te wachten tot je wensen vanzelf vervuld worden. Je moet er ook zelf actief wat aan doen. Het is namelijk nodig dat je je leven op een dusdanige manier organiseert of gaat restylen dat je wensen, verlangens ook de kans krijgen om ECHT in vervulling te gaan.

Met andere woorden, je moet je leven op een creatieve manier zelf gaan vormgeven. En dat kan, want JIJ bent als mens van nature een grandioze ontwerper. 

Wil je echt aan de slag om je dromen,wensen of verlangens te realiseren! Waag de sprong! Wees niet bang om je sterke kanten uit te vergroten. Wees trots op je talenten, benoem ze en ze t ze actief in!  

IMG_2020Het leven is een reis

Je leven is ook te vergelijken met een reis. Je kunt in grote lijnen een plan maken voor je reis en reisbestemming die je wilt bereiken. En terwijl je op reis bent gebeuren er allerlei dingen die je niet had kunnen voorzien zodat je je plannen zult moeten veranderen. In grote lijnen kun je je reisplan volgen maar soms moet je je koers wijzigen om de eindbestemming te bereiken. Als je met de auto naar Zuid-Spanje rijdt, kun je kiezen uit talloze routes. Mensen die haast hebben kiezen alleen snelwegen, maar als je veel wilt zien en hier en daar wilt stoppen, kun je beter binnendoor reizen. Terwijl je reist ben je gebonden aan wegen en paden waarover je je beweegt. Die zal je moeten volgen, maar je bent ook heel vrij in het kiezen van de route. Verschillende wegen leiden naar het zelfde doel. En als je met mensen samen reist, zul je de meeste beslissingen samen met je medereizigers moeten nemen.

Als ware levenskunstenaar streef je naar het maken van je eigen levensontwerp! Zodat je je eigen pad kunt gaan. Graag ben ik voor even je reisgenoot die je op weg helpt!