SomerGasten

somergastenBloei biedt SomerGasten aan als inspiratiebron tijdens studie- en discussiebijeenkomsten of congressen, binnen bijvoorbeeld het onderwijs, gemeenten, de gezondheidszorg of bedrijven. Overal waar mensen met elkaar in gesprek willen om te werken aan gezamenlijke meningsvorming en visie kan SomerGasten de dialoog op gang brengen en een verrassende bijeenkomst verzorgen.

Somer interviewt haar gasten en laat ze uitgebreid aan het woord.  Zelfgekozen filmfragmenten vormen de ingredienten voor een geanimeerd vraaggesprek geleid door Alice Somer. Dat levert mooie gesprekken op waarin de gast zichzelf laat zien.

Alice Somer is een ervaren journalist en voorlichter. Zij is werkzaam in de public-health waar zij o.a trainingen geeft en betrokken is bij de tot standkoming van gezondheidscampagnes. Alice blogt voor Arnhem-Direct en is op dit moment actief betrokken bij het landelijk initiatief van 7 days of Inspiration, editie Arnhem. 

Wil je eens op een andere manier in gesprek?  Informeer eens naar de mogelijkheden voor een speciale editie van SomerGasten binnen je school, organisatie of bedrijf; SomerGasten op locatie.

Vanaf oktober tref je ook op deze site iedere maand een interessante gast aan tafel bij Alice Somer.Houd de site van SomerGasten in de gaten en volg @alicesomer op Twitter!

Boekingen voor SomerGasten op locatie lopen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.